fbpx Raspberry & Basil Smoothie Cubes | Recette de Nutritionniste - Diététiste | Equipe Nutrition

Recipes

Raspberry & Basil Smoothie Cubes

À garder en permanence dans son congélateur, car c'est super pratique quand on est pressé et c'est une très bonne collation! Vous n'avez qu'à mettre les glaçons dans un pot Masson et à ajouter du lait et votre smoothie est fait !

Preparation

5 minutes

Cooking

0 minutes

Total

5 minutes

Portion(s)

4 (16 glaçons) portions

Ingredients

  • 625 ml (2 1/2 cups) fresh or frozen raspberries
  • 30 ml (2 tbsp) chia seeds
  • 65 ml (¼ cup) fresh basil leaves
  • 2 bananas
  • 40g Vanilla Vega Protein Powder
  • 65 ml (¼ cup) water

Preparation

1- Put all the ingredients in the blender for about 1 minute or until the consistency is smooth.

2- Divide into about 16 ice cubes and put in the freezer.

3- Before leaving home, put 4 cubes in a Masson pot with ¾ cup of milk and let it melt before mixing well and enjoying!

Nutritional value per serving (3 ice cubes + 3/4 cup unsweetened soy beverage)

Energy : 180 kcals
Proteins : 12 g
Carbohydrates : 23 g
Total fat : 9 g
Sodium : 65 mg
Fibers: 4 g

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